City with connected line, internet of things concept.


تصویر: stnazkul/Adobe Stock

به دنبال تأثیر همه‌گیری COVID-19، کسب‌وکارها اقداماتی را برای حفظ عملیات مستمر انجام داده‌اند. راه حل هایی که از کارایی در هر سطح از فرآیندهای کاری پشتیبانی می کنند، اکنون بسیار ارزشمند هستند.

ببینید: کیت استخدام: توسعه دهنده اینترنت اشیا (TechRepublic Premium)

برای امکان‌پذیر شدن این امر، می‌توانیم از پیشرفت‌های اخیر در فناوری‌های IoT که از راه‌حل‌های انعطاف‌پذیر، چابک‌تر و توانمندتر برای کسب‌وکارها پشتیبانی می‌کنند، تشکر کنیم. از پذیرش هوش مصنوعی تا افزایش بهره وری انرژی، در ادامه بخوانید تا بدانید که چگونه روندهای اخیر در اینترنت اشیا صنعتی به بهینه سازی کسب و کار دامن می زند.

5 روند برتر صنعتی اینترنت اشیا

دوقلوهای دیجیتال

فناوری دوقلو دیجیتال یک مدل مجازی است که به صورت دیجیتالی یک دستگاه فیزیکی را نشان می دهد. این فناوری سازمان ها را قادر می سازد از داده های جمع آوری شده از طریق تکرار محصولات و سناریوهای دنیای واقعی به شکل دیجیتال بهره مند شوند.

با اعمال داده‌های به‌دست‌آمده از حسگرها بر روی یک شی معین، این فناوری می‌تواند عملکرد شی را تقلید کند و وضعیت آن را ردیابی کند. این بدان معناست که سازمان‌ها می‌توانند به راحتی عملکرد سیستم‌ها و دارایی‌هایی را که نیروی کارشان را قادر می‌سازد تا شکوفا شوند، حفظ کرده و نظارت کنند و در نتیجه کارایی کلی بیشتری را به همراه داشته باشند.

علاوه بر این، فناوری دوقلو دیجیتال می‌تواند از کسب‌وکارها در توسعه محصولشان حمایت کند. از طریق داده‌های جمع‌آوری‌شده، آن‌ها می‌توانند نتیجه عملکرد محصول خود را به‌طور مؤثرتری پیش‌بینی کنند و بینش‌های مبتنی بر داده‌ها را در زمینه‌های بالقوه‌ای که نیاز به بهبود دارند توسعه دهند. این می‌تواند باعث صرفه‌جویی در تلاش و منابع مورد نیاز برای آزمایش این سناریوها بر روی یک دارایی موجود شود.

بسیاری از صنایع از دوقلوهای دیجیتال برای اطمینان از موفقیت عملیات خود استفاده می کنند. نمونه‌ای از این را می‌توان در تولید مشاهده کرد، زیرا نمونه‌های اولیه دوقلوی دیجیتال، سازمان‌ها را قادر می‌سازد تا تجهیزات را با تجزیه و تحلیل و ردیابی داده‌های مربوط به عملکردشان حفظ کنند. رفتار محصولات و قطعات نیز با استفاده از مدل‌های دیجیتال در بخش‌هایی مانند صنعت خودرو و مراقبت‌های بهداشتی آزمایش می‌شود.

تحولات اتصال شبکه

اتصال برای فناوری‌های IoT حیاتی است و پیشرفت‌های اخیر شبکه منجر به ارتباط سریع‌تر بین دستگاه‌ها می‌شود. هدف این روندها پشتیبانی از پردازش داده‌های ایمن و کارآمد، حتی در شبکه‌های متفاوت است.

اتصال شبکه گسترده کم مصرف، ارتباط بین دستگاه های IoT را که با فواصل دور از هم جدا شده اند، فراهم می کند. این یک گزینه اقتصادی و کم مصرف برای سازمان هایی است که از بسیاری از دارایی ها استفاده می کنند که بر روی پایه ماشین به ماشین ارتباط برقرار می کنند.

ماهواره ها می توانند ارتباطات فناوری IoT را بین شبکه های جغرافیایی جدا شده برای اتصالات در فواصل حتی بیشتر فعال کنند. دستگاه‌های ماهواره‌ای می‌توانند به ویژه در سناریوهای نجات و گزارش‌های اضطراری مفید باشند، زیرا این موقعیت‌ها ممکن است در جایی رخ دهند که حفظ اتصالات در غیر این صورت چالش برانگیز است.

در حالی که صنایع بسته به نیازشان ممکن است از گزینه های مختلف اتصال بهره بیشتری ببرند، سرعت و قابلیت اطمینان همیشه ترجیح داده می شود. استفاده از Wi-Fi که در باند 6 گیگاهرتز کار می‌کند، می‌تواند ارتباطات سریع‌تری را برای فناوری‌های IoT فراهم کند و شبکه‌های IoT از Wi-Fi 6 برای سرعت، قابلیت اطمینان و پهنای باند بیشتر بهره می‌برند.

تضمین کیفیت خودکار و نگهداری پیش بینی

تضمین کیفیت در عملیات یک سازمان در همه صنایع مهم است. خوشبختانه فناوری اینترنت اشیا می تواند سازمان ها را قادر به نظارت و پیش بینی عملکرد تجهیزات خود کند. با انجام تجزیه و تحلیل پیش‌بینی‌کننده از طریق حسگرها و اتصال پیشرفته، سازمان‌ها می‌توانند مشکلات بالقوه ماشین‌آلات خود را پیش‌بینی کنند و قبل از اینکه این مشکلات بر عملیات تجاری آنها تأثیر منفی بگذارد، به آنها رسیدگی کنند.

بینش داده‌های جمع‌آوری‌شده از طریق فناوری‌های IoT همچنین به سازمان‌ها کمک می‌کند تا تجهیزات خود را درک کنند و علت اصلی مشکلات را تعیین کنند. علاوه بر این، با بینش داده‌ها و معیارهای عملکرد، کسب‌وکارها می‌توانند رویکردی فعالانه برای نگهداری تجهیزات خود داشته باشند.

خرابی تجهیزات می تواند باعث خرابی و کاهش بهره وری شود. با این حال، آنها همچنین می توانند بر کارایی و کیفیت تولید یک سازمان تأثیر منفی بگذارند، به ویژه برای مشاغل در بخش تولید. با اینترنت اشیا، سازمان ها می توانند سیستم های خود را از راه دور با نظارت خودکار تضمین کیفیت کنترل و ردیابی کنند.

هوش مصنوعی IoT همچنین از طریق فناوری‌های نوآورانه با قابلیت‌های بازرسی بصری خودکار، از کسب‌وکارها پشتیبانی می‌کند. این ویژگی‌ها از حسگرهای IoT، دوربین‌ها و هوش مصنوعی برای تشخیص ناهنجاری‌ها و استخراج آن‌ها از خطوط مونتاژ استفاده می‌کنند. به این ترتیب، کسب و کارها می توانند از کیفیت بالا در عملیات و خروجی خود اطمینان حاصل کنند.

بهینه سازی انرژی، پایداری و مصرف

بهینه سازی مصرف و مصرف انرژی صنعتی از طریق اینترنت اشیا می تواند مزایای بیشتری نسبت به صرفه جویی در هزینه داشته باشد. منبع یابی رویکردهای پایدار برای عملیات می تواند منجر به جامعه ای امن تر و کارآمدتر شود و ردپای زیست محیطی ما را کاهش دهد.

گرایش اخیر به سمت محیط زیست گرایی منجر به ایجاد راه حل های بهینه شده است که از فناوری های اینترنت اشیا برای تغییر چشم انداز صنعتی استفاده می کند. اینها همچنین با اجرای تلاش‌های محیطی متحول کننده که خواستار تغییر در نحوه استفاده سازمان‌ها از منابع و انرژی شده است، پشتیبانی می‌شوند.

فناوری مبتنی بر اینترنت اشیا می‌تواند سازمان‌ها را قادر سازد تا مصرف انرژی خود را با سیستم‌های هوشمند برای مصرف انرژی تجهیزات خود کنترل کنند. حتی سیستم های گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع را می توان نظارت و مدیریت کرد تا به کسب و کارها در صرفه جویی در انرژی و کاهش انتشار کربن کمک کند.

یک موضوع محبوب پیرامون اینترنت اشیاء سبز، استفاده از فناوری‌ها برای اصلاح چندین مؤلفه در یک جامعه است که در حالت ایده‌آل منجر به یک شهر هوشمند می‌شود. این مفهوم بر کاهش انتشار CO2 تولید شده در شهرها با اجرای سیستم‌های کارآمد انرژی و کربن خنثی تمرکز دارد. پذیرش موفقیت‌آمیز مدیریت انرژی مبتنی بر اینترنت اشیا و سیستم‌های هوشمند می‌تواند شیوه‌های طیف وسیعی از حوزه‌ها مانند حمل‌ونقل عمومی، ایمنی عمومی، ترافیک و حتی چراغ‌های خیابانی را متحول کند.

فناوری تولید و تجارت کشاورزی

تولید و کشاورزی صنایعی هستند که اغلب فناوری های IoT را در عملیات خود درگیر می کنند. از طریق فناوری های IIoT، کسب و کارها در این بخش ها می توانند بسیاری از حوزه های عملکرد خود را بهینه کنند.

دگرگونی دیجیتال و پذیرش منابع اینترنت اشیا می‌تواند توسعه منابع و فرآیندهای تصفیه‌شده برای ارائه محصولات و خدمات را برای مشاغل تولیدی و کشاورزی آسان‌تر کند. این امر از طریق توانایی جدید برای شکل‌گیری تصمیم‌های مبتنی بر داده‌ها امکان‌پذیر می‌شود که به بهره‌وری آنها کمک می‌کند و به آنها در کاهش خطرات کمک می‌کند.

این فناوری‌های اینترنت اشیا می‌توانند شامل گرایش‌ها و مفاهیم قبلاً بحث‌شده باشند، اما برای استفاده‌های خاص برای صنایع خاص فرم‌بندی شده‌اند. به عنوان مثال، سیستم‌هایی که برای بخش‌های تولیدی طراحی شده‌اند، از دستگاه‌های IoT برای نظارت بر طبقات تولید خود استفاده می‌کنند. حسگرهای اینترنت اشیا و دستگاه‌های متصل نیز می‌توانند به سازمان‌های کشاورزی با نظارت بر روند آب و هوا و سایر شرایط مؤثر بر تولیدشان، به کارایی فرآیندهای خود کمک کنند.

تولید، کشاورزی و بخش های مختلف دیگر شامل فرآیندهایی است که می تواند کارگران را در موقعیت های بالقوه خطرناک قرار دهد. دستگاه‌های پوشیدنی اینترنت اشیا اکنون برای اطمینان از ایمنی کارکنان استفاده می‌شوند. این دستگاه‌های هوشمند سازمان‌ها را قادر می‌سازند تا سلامت و ایمنی کارگران را با ردیابی دما، تماس‌های نزدیک و حتی مکان آن‌ها در کف تأسیسات نظارت کنند.

بیشتر خواندن

اگر برای پیاده سازی IIoT در سازمان خود کار می کنید، انتخاب نرم افزار مناسب بسیار مهم است. صدها پلتفرم IIoT وجود دارد و هر کدام کمی با پلتفرم بعدی متفاوت است، پس چگونه انتخاب می کنید؟ این مقاله، از جمله پیوندهایی به منابع TechRepublic Premium، می تواند کمک کند.



سایت محتوا مارکتینگ

برای دیدن مطالب آموزشی بیشتر در زمینه سخت افزار و نرم افزار اینجا کلیک کنید!

توسط psychen

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *