آیا از وارد کردن اطلاعات کاربری خود خسته شده اید؟ با فعال کردن ورود خودکار در مک خود (تا زمانی که خطرات آن را درک کنید) در زمان و دردسر صرفه جویی کنید.
آیا می خواهید هنگام راه اندازی مک خود در زمان و دردسر صرفه جویی کنید؟ اگر چنین است، ممکن است بخواهید ورود خودکار را روشن کنید. این ویژگی به شما امکان می دهد بدون وارد کردن رمز عبور وارد حساب کاربری مک خود شوید.
اگر تنها کاربر مک خود هستید یا اگر به سایر افرادی که به آن دسترسی دارند اعتماد دارید، ورود خودکار می تواند راحت باشد. با این حال، برخی از خطرات امنیتی جدی را نیز به همراه دارد – هر کسی میتواند بدون اجازه شما به فایلها و تنظیمات شما دسترسی داشته باشد.
اگر کاملاً مطمئن هستید که میخواهید ادامه دهید، در زیر به شما نشان میدهیم که چگونه ورود خودکار را در Mac خود روشن کنید (و همچنین نحوه خاموش کردن آن را در صورت تغییر نظر در زیر).
نحوه فعال کردن ورود خودکار در مک
دو راه برای روشن کردن ورود خودکار در مک وجود دارد. اولین مورد استفاده است تنظیمات سیستمو دیگری استفاده از پایانه.
نحوه فعال کردن ورود خودکار با استفاده از تنظیمات سیستم
برای استفاده از تنظیمات برگزیده سیستم و روشن کردن ورود خودکار برای یک حساب کاربری خاص، این مراحل را دنبال کنید (اگر از macOS Ventura یا جدیدتر استفاده میکنید):
- باز کن منوی اپل در نوار منو و انتخاب کنید تنظیمات سیستم.
- در تنظیمات سیستم گفتگو، کلیک کنید کاربران و گروه ها.
- در کاربر و گروه ها منو، فشار دهید قفل کردن نماد را در گوشه پایین سمت چپ و رمز عبور حساب خود را وارد کنید.
- بعد، انتخاب کنید گزینه های ورود در پایین سمت چپ
- یک حساب کاربری از ورود خودکار فهرست کشویی. اگر منوی کشویی خاکستری است و نمیتوانید این تنظیم را تغییر دهید، ابتدا باید رمزگذاری FileVault را در درایو خود غیرفعال کنید.
- برای تایید دوباره رمز حساب را وارد کنید و سپس کلیک کنید خوب.
- بستن تنظیمات سیستم و مک خود را مجددا راه اندازی کنید.
در این مرحله، مک شما باید بهطور خودکار وارد حساب کاربری شما شود که ریبوت میشود.
نحوه استفاده از ترمینال برای فعال کردن ورود خودکار در مک
برای استفاده از پایانه برنامه برای روشن کردن ورود خودکار برای هر حساب کاربری، مراحل زیر را دنبال کنید:
- باز کن پایانه از شما برنامه های کاربردی > خدمات رفاهی پوشه از طریق Launchpad.
- نوع: پیش فرض sudo نوشتن /Library/Preferences/com.apple.loginwindow autoLoginUser
و فشار دهید وارد. حتما تعویض کنید <نام کاربری> با نام کاربری واقعی شما - وقتی از شما خواسته شد رمز عبور مدیریت خود را وارد کنید (هنگامی که در حال تایپ هستید آن را نمی بینید) و فشار دهید وارد از نو.
- برنامه ترمینال را ببندید و مک خود را مجدداً راه اندازی کنید تا تغییرات اعمال شوند.
نحوه غیرفعال کردن ورود خودکار در مک
نگران امنیت خود هستید؟ میتوانید به تنظیمات امنیتی اصلی خود بازگردید و ورود خودکار را در Mac خود در هر زمان غیرفعال کنید.
برای غیرفعال کردن ورود خودکار در مک:
- در نوار منو، به منوی اپل > تنظیمات سیستم.
- در تنظیمات سیستم گفتگو، کلیک کنید کاربران و گروه ها.
- کلیک کنید بر روی قفل کردن نماد را در گوشه سمت چپ پایین و رمز عبور مدیریت خود را وارد کنید.
- بعد، انتخاب کنید گزینه های ورود، سپس انتخاب کنید خاموش از ورود خودکار فهرست کشویی.
- اکنون باید ورود خودکار غیرفعال شود—بستن تنظیمات سیستم.
در این مرحله، ورود خودکار خاموش خواهد شد. این امنترین راه برای ایمنسازی Mac شما است، بنابراین به اکثر کاربران توصیه میکنیم این کار را انجام دهند، مگر اینکه واقعاً به امنیت فیزیکی اطراف مک خود اعتماد داشته باشید تا از سرقت یا دسترسی بدون اجازه به آن جلوگیری کنید.
استفاده از مک خود را آسانتر کنید
اگر میخواهید هر بار که مک خود را راهاندازی یا بیدار میکنید، از وارد کردن رمز عبور خودداری کنید، روشن کردن ورود خودکار در Mac میتواند مفید باشد. با این حال، نمی توانید خطرات امنیتی را نادیده بگیرید. اجازه دادن به هر کسی برای دسترسی به فایلها و تنظیمات شما بدون اجازه شما خطرناک است.
ما نمیتوانیم آن را برای اکثر کاربران توصیه کنیم، اما اگر کاملاً در مورد آن مطمئن هستید، میتوانید مراحل بالا را برای روشن یا خاموش کردن آن دنبال کنید.
آیا می خواهید از مک خود محافظت کنید؟ می توانید از Activation Lock در مک خود برای محافظت از آن در برابر سرقت استفاده کنید. همچنین میتوانید از برنامه Find My Mac استفاده کنید تا در صورت گم شدن یا سرقت آن به شما کمک کند آن را ردیابی کنید.
آیا باید مک خود را در شبکه محلی خود شناسایی کنید؟ می توانید به راحتی آدرس MAC مک خود را (شماره ای که آداپتور شبکه را در مک شما مشخص می کند) پیدا کنید تا به شما کمک کند.
سایت محتوا مارکتینگ
برای دیدن مطالب آموزشی بیشتر در زمینه سخت افزار و نرم افزار اینجا کلیک کنید!