نحوه غیرفعال کردن وضعیت فعال در فیس بوک


فیس بوک به طور پیش فرض وضعیت فعال یا اخیراً فعال شما را به دنبال کنندگان نشان می دهد. با استفاده از این راهنما می توانید وضعیت فعال در فیس بوک را برای حفظ حریم خصوصی غیرفعال کنید.

وضعیت فعال در فیس بوک به مخاطبین شما نشان می دهد که در حال حاضر یا اخیراً آنلاین بوده اید. با یک نقطه سبز در کنار نمایه شما نشان داده می شود. با این حال، ممکن است نخواهید مردم بدانند که آیا شما آنلاین هستید یا خیر.

در این حالت، می‌توانید ویژگی وضعیت فعال را در فیسبوک غیرفعال کنید. با خاموش کردن آن به شما اجازه نمی دهد تا کاربران و سایر مخاطبین از حضور آنلاین شما در شبکه اجتماعی مطلع شوند، حریم خصوصی کمی به شما می دهد.

خاموش کردن وضعیت فعال در فیس بوک در دسکتاپ و دستگاه های تلفن همراه شما ساده است. در اینجا نحوه انجام آن آمده است.

نحوه غیرفعال کردن وضعیت فعال در فیس بوک در رایانه شخصی یا مک

ابتدا، ما به خاموش کردن وضعیت فعال در فیس بوک با استفاده از مرورگر دسکتاپ شما می پردازیم. توجه داشته باشید که این مورد برای همه سیستم‌عامل‌ها – از جمله Chromebooks کار می‌کند.

برای خاموش کردن وضعیت فعال در فیس بوک با استفاده از مرورگر وب:

  1. مرورگر پیش فرض خود را در رایانه خود باز کنید و به وب سایت فیس بوک بروید.
  2. اگر قبلاً وارد نشده‌اید، با استفاده از جزئیات حساب خود وارد شوید.وضعیت فعال را در فیس بوک غیرفعال کنید
  3. پس از ورود به سیستم، روی آن کلیک کنید پیام رسان نماد در گوشه سمت راست بالای صفحهوضعیت فعال را در فیس بوک غیرفعال کنید
  4. کلیک کنید بر روی گزینه ها نماد (سه نقطه) در بالای منوی مسنجر.وضعیت فعال را در فیس بوک غیرفعال کنید
  5. وقتی که تنظیمات گفتگو منو باز می شود، روی آن کلیک کنید وضعیت فعال گزینه.وضعیت فعال را در فیس بوک غیرفعال کنید
  6. یک منوی جدید باز می‌شود – آن را تغییر دهید وضعیت فعال سوئیچ به خاموش موقعیتوضعیت فعال را در فیس بوک غیرفعال کنید

پیکربندی وضعیت فعال در فیس بوک

همچنین شایان ذکر است که وضعیت فعال منو شامل گزینه های دیگری است که ممکن است بخواهید در نظر بگیرید.

به عنوان مثال، می توانید آن را برای همه مخاطبین، فقط افراد خاص یا فقط برخی از مخاطبین خاموش کنید. برای استفاده از این گزینه باید ویژگی وضعیت فعال را روشن نگه دارید. این به شما امکان می دهد دوستان و همکارانی را که می خواهید از وضعیت آنلاین شما مطلع شوند، انتخاب و انتخاب کنید. ممکن است بخواهید اعضای خانواده وضعیت شما را بدانند اما نه همکاران یا برعکس.

برای انجام این کار، روی ویرایش کنید را فشار دهید و افرادی را که می خواهید وضعیت خود را به آنها نشان دهید یا نه انتخاب کنید. پس از انتخاب گزینه، روی آن کلیک کنید صرفه جویی را فشار دهید تا ادامه دهید.

وضعیت فعال را در فیس بوک غیرفعال کنید

نحوه غیرفعال کردن وضعیت فعال در فیس بوک در دستگاه های تلفن همراه

علاوه بر مدیریت ویژگی وضعیت فعال از طریق مرورگر روی دسکتاپ، می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن موبایل فیسبوک نیز آن را خاموش کنید. این برای کاربران اندروید، آیفون و آیپد در دسترس است.

برای مدیریت وضعیت فعال فیس بوک در تلفن خود:

  1. برنامه فیس بوک را در تلفن یا رایانه لوحی خود راه اندازی کنید و اگر قبلاً وارد نشده اید وارد شوید.
  2. روی ضربه بزنید منوی همبرگر آیکون در iPhone یا iPad خود در گوشه سمت راست پایین صفحه نمایش. در گوشه سمت راست بالای صفحه در گوشی های اندرویدی قرار دارد.
  3. انگشت خود را به پایین بکشید و بزرگ کنید تنظیمات و حریم خصوصی منو و ضربه بزنید تنظیمات.وضعیت فعال را در فیس بوک غیرفعال کنید
  4. به پایین اسکرول کنید مخاطب و دیده شدن بخش و ضربه بزنید وضعیت فعال گزینه.
  5. را تغییر دهید زمانی که فعال هستید نشان دهید سوئیچ به خاموش موقعیت و انتخاب کنید خاموش کنید گزینه زمانی که منوی تأیید ظاهر می شود.

پنهان کردن وضعیت آنلاین خود در فیس بوک

معمولاً دوستان شما می توانند با مشاهده نمایه شما متوجه شوند که شما چه زمانی در فیس بوک فعال هستید (یا اخیراً فعال هستید). البته، شما همچنین می توانید وضعیت اتصال خود را نیز مشاهده کنید.

با این حال، خاموش کردن وضعیت فعال خود در فیس بوک باعث می شود که دوستان و سایر اتصالات نتوانند حضور آنلاین شما را در نمایه شما ببینند. وضعیت شما دیگر در فیس بوک نشان داده نمی شود، اما همچنان می توانید از همه ویژگی هایی که به آن ها عادت کرده اید استفاده کنید. اگر می خواهید حضور شما دوباره نشان داده شود، وضعیت فعال را فعال کنید. به سادگی به تنظیمات برگردید و کلید را دوباره روشن کنید.

علاوه بر نمایش حضور آنلاین شما، تنظیمات حریم خصوصی و امنیتی دیگری نیز وجود دارد که باید هنگام استفاده از پلتفرم فعال کنید. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید ذخیره فعالیت خارج از فیس بوک را برای حفظ حریم خصوصی بیشتر متوقف کنید. علاوه بر این، عاقلانه است که ابزار بررسی حریم خصوصی فیس بوک را اجرا کنید و هر قسمتی را که از آن بی اطلاع هستید، ببندید.

این فقط حفظ حریم خصوصی نیست که نگران آن باشید. امنیت نیز ضروری است. این 9 تنظیمات امنیتی را که باید همین الان تغییر دهید، بررسی کنید. یکی دیگر از راه حل های امنیتی قوی برای راه اندازی، احراز هویت دو مرحله ای در فیس بوک است. و اگر به طور کلی از شبکه اجتماعی خسته شده اید، یاد بگیرید که چگونه حساب فیس بوک خود را برای همیشه حذف کنید.



سایت محتوا مارکتینگ

برای دیدن مطالب آموزشی بیشتر در زمینه سخت افزار و نرم افزار اینجا کلیک کنید!

توسط psychen

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *